MÁSZÓBIRODALOM ...egy ágynyi helyen!

gidaWORLD - kis emberek ÓRIÁS BIRODALMA

"Sziasztok!
Köszöntünk Titeket a Bárdosi Család nevében!"

Ti is tudjátok milyen fontos  a sport, és a mozgás, ami nagyban hozzájárul az önbizalom kialakulásához, segíti a tanulást, és javítja a gyerekek mozgáskoordinációját. Az izomzatuk a mozgás révén folyamatosan fejlődik!

Amióta megépült nálunk a mászóbirodalom, azóta a gyerekek  teljesen alternatív úton érik el az ágyukat az éjszakai lefekvéshez. Sankó fiam konkrétan felmászik a mászófalon a mennyezetig, majd a légtérben kialakított átmászót használva éri el az ágyat – de mielőtt landolna, kicsit még ”megpihen” azaz hintázik egyet a tornagyűrűn.

Mondanom sem kell, hogy esténként más és más útvonalat találnak ki maguknak, ami nem csak az izomzatukat, de láthatatlanul: 

  • a gondolkodásukat,
  • a képzelőerejüket,
  • a problémamegoldásukat,
  • és nem utolsó sorban a kreativitásukat is fejleszti!

Ja, és a legjobb, hogy mindeközben remekül szórakoznak és nagyokat kacagnak!
Tiszta szívből ajánljuk, mert ha valami, akkor ez egy igazán jó befektetés!

        Hogy miről szól még a gidaWORLD?  …Olvass Tovább!
 Legyen szép napod,
 Bárdosi Ildi” 

Több mozgás – kevesebb képernyőidő

IGEN! – biztosak vagyunk abban, hogy Nálatok is ki tudjuk alakítani a mászóbirodalmat, ami megteremti a gyerekeknek az otthoni kalandok helyszínét, a Szülőknek pedig a nyugodt órákat, hiszen a gyerek nem rajtad, hanem a tornagyűrűn fog lógni 😊

A mászóbirodalmak amellett, hogy tartalmazzák a fekhelyet, remek szórakozást és nem utolsó sorban mozgásfejlődést biztosítanak a gyerekeknek.

Ismerősek számodra az alábbi problémák?

  • Otthon állandóan csak a telefont vagy a kötyüt nyomkodja.
  • Ha esik az eső csak nyüglődés a nap.
  • Van némi súlyfölösleg amit jó lenne leadni.
  • Duracell nyuszira hasonlít a gyerek.
  • A suliban jobb teljesítményre lenne szükség.

Ezekre és hasonló problémákra kínál megoldást a giaWORLD mászóbirodalom, ahol gyermekünk játék közben erősödik, fejlődi, ügyesedik.

A gyerekbútort úgy fejlesztettük ki, hogy a legkisebb szobában is elférjen, mivel alapterülete pontosan megegyezik egy normál méretű ággyal. Ha nagyobb hely áll rendelkezésre, izgalmas bővítményeinkkel valódi kalandparkká varázsolhatod a szobát.

Keress minket, hogy megtervezhessük számotokra az ideális mászóbirodalmat!

gidaWORLD – kis emberek ÓRIÁS BIRODALMA

gidaWORLD – otthoni mászóbirodalmak egy ÁGYNYI helyen!

GALÉRIA

Rólunk

Kik vagyunk?
Nem kezdhetjük azzal a mondattal a bemutatkozásunkat, hogy cégünket azért hoztuk létre, mert….., hiszen közel 20 éve a dekorációk, díszletek, az egyedi kiállítási standok, és speciális installációk területén tevékenykedünk, tervezéstől, egészen a végső kivitelezésig.

Találóbb, ha azzal kezdjük bemutatkozásunkat, hogy eddig csak a felnőttek szolgálatában álltunk, most pedig készen állunk arra, hogy a gyermekek álmait is megvalósítsuk. Régóta formálódik bennünk egy olyan hely kialakításának gondolata, ahol minden körülmények között felszabadultan szórakozhatnak gyermekeink, ahol a saját környezetükben lehetnek a maguk történeteinek hősei. Természetesen a legjobb, ha mindezt mozogva, játszva, önmagukat fejlesztve tehetik, hiszen erre a mai világban egyre nagyobb szükség van!

Nagyszerű szakemberek ajánlásaival!

Minél többféle elemmel gazdagodik az összeállítás, annál sokoldalúbb ingerek érik a gyermekek mozgásra szomjazó testét, idegrendszerét. Közben az szülők is nyugodtan tudják végezni feladataikat, én anyukaként biztos meginnék egy csésze kávét vagy teát is.

Gyakran ismételt kérdések

A legjobb, ha használod az üzenetküldő-ajánlatkérő szolgáltatásunkat ( kapcsolat ), vagy e-mailt írsz nekünk: hello@gidaworld.hu

A lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a szükséges részleteket. Nyugodtan oszd meg velünk inspirációs képeidet, ötleteidet – örömmel dolgozunk bármilyen komplex projekten!

A pontos gyártási idő függ a pillanatnyi leterheltségünktől, és a megrendelt termék fajtájától-összetettségétől is. Minden kedves megrendelőnket igyekszünk a lehető leghamarabb kiszolgálni, de a beépítés valós időpontját csak a személyes egyeztetések alkalmával tudjuk pontosan meghatározni.

Nem. Termékünkünket a biztonsági szempontok szem előtt tartása valamint a megfelelő rögzítőelemek beépítésének biztosítása miatt országszerte szakembereink építik be. Termékeink ára tartalmazza a helyszíni telepítést, azon felül már csak a szállítással kell számolnod.
Szállítási információk »

Termékeink kialakításánál törekszünk minél nagyobb részben a természetes-környezetbarát alapanyagok felhasználására. Környezettudatosságunknak megfelelően ahol lehetségest újrahasznosított elemeket is használunk. A felületkezelő anyagok kizárólag bababarát anyagok, csak nagymúltú, jó nevű gyártók termékeit használjuk.

A megrendelések nagy része nem szabványos megoldás. Mindenki szereti ha egyedivé varázsolhatja a környezetét. Küldd el vázlataidat, fényképeidet vagy rajzaidat – örömmel segítünk megtalálni a legjobb lehetőséget, amellyel sokáig örömet okozhatsz gyermekednek. Szívesen dolgozunk izgalmas terveken közösen, hogy összehozzuk a fantázia, a játék, a mozgás, és a realitások világát.

Természetesen van: a törvény által előírt 1 év.

Igen. Az Alfa termékünk kifejezetten ezt a célt szolgálja, igény esetén a Beta és Delta termékünk is kérhető ágy nélkül.

Igen. Fél évente a csavarkötéseket ellenőrizni kell, szükség esetén utánhúzni. Erre (amennyiben hozzájárulsz) automatikusan küldött e-mailban hívjuk fel figyelmed. Természetesen a karbantartást megrendelheted tőlünk is ennek részleteiről érdeklődj elérhetőségeinken ( kapcsolat ).

A legjobb, ha használja az üzenetküldő-megrendelő szolgáltatásunkat, (hivatkozás a levélküldőre) vagy e-mailt ír nekünk. A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a szükséges részleteket.  Nyugodtan ossza meg velünk inspirációs képeit, ötleteit – örömmel dolgozunk bármilyen komplex projekten!

a pontos gyártási idő függ a pillanatnyi leterheltségünktől, és a megrendelt termék fajtájától-összetettségétől is. Minden kedves megrendelőnket igyekszünk a lehető leghamarabb kiszolgálni, de a beépítés valós időpontját csak a személyes egyeztetések alkalmával tudjuk pontosan meghatározni.

Nem. Termékünkünket a biztonsági szempontok szem előtt tartása valamint a megfelelő rögzítőelemek beépítésének biztosítása miatt országszerte szakembereink építik be.Termékeink ára tartalmazza a helyszíni telepítést, azon felül már csak a szállítással kell számolnia.(hivatkozás a szállítási zónákhoz)

Termékeink kialakításánál törekszünk minél nagyobb részben a természetes-környezetbarát, alapanyagok felhasználására. Környezettudatosságunknak megfelelően ahol lehetségest ujrahasznosított elemeket is használunk. A felületkezelő anyagok kizárólag bababarát anyagok, csak nagymúltú, jó nevű gyártók termékeit használjuk.

A megrendelések nagyrésze nem szabványos megoldás. Mindenki szereti ha egyedivé varázsolhatja a környezetét. Küldje el vázlatait, fényképeit vagy rajzait – örömmel segítünk megtalálni a legjobb lehetőséget, amelyel sokáig örömet okozhat gyermekének. Szívesen dolgozunk izgalmas terveken közösen, hogy összehozzuk a fantázia, a játék, a mozgás, és a realitások világát.

A megrendelések nagyrésze nem szabványos megoldás. Mindenki szereti ha egyedivé varázsolhatja a környezetét. Küldje el vázlatait, fényképeit vagy rajzait – örömmel segítünk megtalálni a legjobb lehetőséget, amelyel sokáig örömet okozhat gyermekének. Szívesen dolgozunk izgalmas terveken közösen, hogy összehozzuk a fantázia, a játék, a mozgás, és a realitások világát.

Igen. A modell1 és a modell2 termékeink kifejezetten ezt a célt szolgálják.

Igen. Fél évente a csavarkötéseket ellenőrizni kell, szükség esetén utánhúzni. Erre (amennyiben hozzájárul) autómatikusan küldött e-mailban híjuk fel figyelmét. Természetesen a karbantartást megrendelheti tőlünk is ennek részleteiről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Legfrisebb bejegyzéseink