0y7bfdbctn2fx62jhudtb7gh1jvxa1


children hands in colors. Summer photo. Selective focus.

Miért jó, ha a gyerekszoba ágya is támogatja a gyermek napi mozgását?

Induljunk ki abból, hogy minden szülő a legjobbat akarja gyermekének. Szeretné a legoptimálisabb környezetet megteremteni gyereke fejlődéséhez, akár a gyerekszoba berendezését is ehhez igazítani. A szülők feladata, hogy úgy alakítsák ki a gyermekük környezetét, ami olyan segítséget nyújt a fejlődésükhöz, melyben képesek megtapasztalni az énhatékonyság élményét, megőrizni motivációjukat és nyitottságukat a kihívások irányába.

Erre a legalkalmasabb választás a gidaWORLD mászóbirodalom. Miért? 

Mert otthoni környezetben, játékos formában fejlesztheti a fizikai és mentális képességeket a kerti játszótér használatán felül. A mászóbirodalom napi 10 perces használata meghozza fejlesztő hatását!!

Olyan hozzáértő, a korosztályi igényeket figyelembe vevő szakemberek által kifejlesztett termék együttesről:  a gidaWORLD Mászóbirodalomról van szó, amely kiválóan alkalmas az egyéni és életkori sajátosságokat és a változatos, élményalapú önfeledt tevékenységet biztosítani a használóinak, nem utolsósorban a gyerekágy, emeleteságy funkcióját is betölti.

Tudjuk, hogy az optimális testi fejlődés befolyásolja a gyerekek teljes fejlődését. Mindenki szeretné, hogy gyermeke koordinált, magabiztos, erős, egészséges, jó tartásúvá váljon.