Kalandos gyerekszoba - Egyedi mászóbirodalom

Nem találtad meg azt a Mászóbirodalmat a termékeink közül, amire vágytál? Talán többet szeretnél?
Olyan ötleteid vannak, amiket nem tudod hogyan valósíthatnál meg?

Itta lehetőség, hogy életre keltsd a fantáziád birodalmát!
A GIDAWORD csapata izgatottan várja, hogy milyen ötleteid vannak! Küldj egy fotót a gyerekszobáról, vagy arról a helyiségről, ahova szeretnéd felállítani az egyedi és különleges Mászóbirodalmat és küld el terveidet, rajzaidat Nekünk.

Inspirálódhatsz az eddigi munkáínkból is, melyekből ízelítőt találsz itt:

Ne hagyd szunnyadni a magadban rejlő tehetséget!! Itt az ideje, hogy felszabadultan, gyermeked örömére alkosd meg azt az Óriás Birodalmat, ami tökéletesen illeszkedik gyermeked karakteréhez, és otthonotokhoz is egyaránt. Szinte nincs olyan színvilág ami ne lenne megvalósítható, szinte nincs olyan szerkezet, amely ne lenne megépíthető. Mindent megteszünk, hogy álmaid mászóbirodalmát megépítsük Neked és gyermeked részére.

Természetesen a biztonság a legfontosabb, ennek érdekében elképzelhető, hogy terveidbe néhány módosítás fogunk javasolni.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, ha van kedved közösen tervezni, és izgalmas egyedi világot létrehozni, keress fel minket, hogy átbeszélhessük a részleteket!

A gyermekközpontú játszószoba kialakítása elősegíti a függetlenséget a kreativitást a problémamegoldást és lehetőséget biztosít -minden nap- új kalandok megélésére!
….mert szerintünk ilyen a KIS EMBEREK ÓRIÁS BIRODALMA!