0y7bfdbctn2fx62jhudtb7gh1jvxa1

Hogyan lehet megrendelni?

A legjobb, ha használod az üzenetküldő-ajánlatkérő szolgáltatásunkat (kapcsolat), vagy e-mailt írsz nekünk: hello[at]gidaworld.hu A lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a szükséges részleteket. Nyugodtan oszd meg velünk inspirációs képeidet, ötleteidet – örömmel dolgozunk bármilyen komplex projekten!

Mikor lesz kész?

A pontos gyártási idő függ a pillanatnyi leterheltségünktől és a megrendelt termék fajtájától, összetettségétől is. Minden kedves megrendelőnket igyekszünk a lehető leghamarabb kiszolgálni, de a beépítés valós időpontját csak a személyes egyeztetések alkalmával tudjuk pontosan meghatározni.

Összeszerelhetem-e magam?

Bizonyos termékeinket önállóan is be lehet építeni (például a bővítményeket), azonban komplett mászóbirodalmakat nem, mivel a biztonsági szempontok szem előtt tartása, valamint a megfelelő rögzítőelemek beépítésének biztosítása miatt országszerte szakembereink építik be. Termékeink ára tartalmazza a helyszíni telepítést, azon felül már csak a szállítási költségekkel kell számolnod. Szállítási információk

Milyen anyagokat használtok fel?

Termékeink kialakításánál törekszünk minél nagyobb részben a természetes, környezetbarát alapanyagok felhasználására, környezettudatosságunknak megfelelően, ahol lehetségesen újrahasznosított elemeket is használunk. A felületkezelő anyagok kizárólag bababarát anyagok, csak nagymúltú, jó nevű gyártók termékeit használjuk.

Mi a teendő, ha saját tervem van?

A megrendelések nagy része nem szabványos megoldás. Mindenki szereti, ha egyedivé varázsolhatja a környezetét. Küldd el vázlataidat, fényképeidet vagy rajzaidat – örömmel segítünk megtalálni a legjobb lehetőséget, amellyel sokáig örömet okozhatsz gyermekednek. Szívesen dolgozunk izgalmas terveken közösen, hogy összehozzuk a fantázia, a játék, a mozgás és a realitások világát.

Van garancia a termékre?

Természetesen van: a törvény által előírt 1 év.

Meglévő ágyhoz is lehet mászóbirodalmat rendelni?

Igen. Az Alfa termékünk kifejezetten ezt a célt szolgálja, igény esetén a Béta és Delta termékünk is kérhető ágy nélkül.

Telepítés után kell-e karbantartani a mászóbirodalmat?

Fél évente a csavarkötéseket ellenőrizni kell, szükség esetén utánhúzni. Természetesen a karbantartást megrendelheted tőlünk is, ennek részleteiről érdeklődj elérhetőségeinken.

Nézd meg a többi mászóbirodalmat is!

A

B

G

D

E

B+