0y7bfdbctn2fx62jhudtb7gh1jvxa1

Rólunk

KIK VAGYUNK?

A

Alfa

B

Béta

G

Gamma

D

Delta

E

Egyedi

B+

Bővítmények

Üdvözlünk a gidaWorld világában!

Találóbb, ha azzal kezdjük bemutatkozásunkat, hogy eddig csak a felnőttek szolgálatában álltunk, most pedig készen állunk arra, hogy a gyermekek álmait is megvalósítsuk.

Az elmúlt 20 évben a dekorációk, díszletek, egyedi kiállítások és standok területén dolgoztunk, ahol a tervezéstől egészen a kivitelezésig minden megvalósítottunk. Emellett a vállalkozás mellett kezdtünk bele „szerelemprojektünkbe” a gidaWORLD-be, ahol arra törekszünk, hogy a gyermekek legizgalmasabb álmait megvalósítsuk a saját szobájuk átalakítása által.

Az összes bútort saját kézzel készítjük, a modellek során lehetőség van a legegyedibb tervezésre is. Minden darab egyedi és személyre – vagy szobára – szabott, hiszen tudjuk, hogy minden gyerek és helyiség más és más. Az álmodozók, kreatívok és felfeldezők számára teremtünk olyan helyeket, ahol a valóság és a képzelet határát feszegethetik.

Legfontosabb küldetésünk az, hogy a gyermekek számára biztonságos, szórakoztató és tanulást segítő környezetet teremtsünk. Ezért ágyaink nemcsak alvásra valók, hanem különleges játszótérként is funkcionálnak. A kihajtható létrák, rejtett fiókok és a fantasztikus részletek minden gyermek számára izgalmas kalanddá varázsolják az ágyban eltöltött időt.

Fedezzétek fel velünk a gyermek bútorok új dimenzióját! Várunk titeket, hogy együtt álmodhassunk, tervezhessünk és alkothassunk, hogy a gyermekeitek minden napját különlegessé tegyük, ahol a kis emberek is óriásnak érezhetik magukat!

Kislány koromban nagyon vékony és esetlenke gyermek voltam…, de a szüleim elhatározták, hogy belevaló csajt faragnak belőlem. Sportpályafutásomat óvodáskorban az uszodában kezdtem, majd az atlétikapálya lett a nagy szerelem. Sokszor nehezemre esett korán felkeni és edzésre menni, de felnőtt fejjel hálás vagyok a Szüleimnek, hogy a sport az életem részévé vált. Sárosi Gabriella vagyok, a gidaWORLD-termékcsalád egyik megálmodója. A Testnevelési Egyetem elvégzése után más területre sodort az élet. Hosszú éveket dolgoztam rendezvényszervezőként, végül a dekoráció területén horgonyoztam le, közel 20 évvel ezelőtt alapított cégemben. Töretlenül hiszek abban, hogy a minőségi, megbízható munka alapköve megrendelőink, vásárlóink elégedettségének. A sport szeretetét, az installációk, kiállítási standok és díszletépítések tapasztalatát összegyúrva alkottuk meg a gidaWORLD mászóbirodalmakat. Henry Ford szerint: „Az akadály az a rémisztő dolog, amelyet akkor látunk, ha levesszük szemünket a célról.”

Az idézet ars poeticám is egyben. Élsportolóként mindig a cél és a siker lebegett a szemem előtt, sportkarrierem után szakmai életemben visznek előre ezek a gondolatok.

Egész életemben vonzódtam a természethez és törekedtem arra, hogy minél közelebb lehessek hozzá. Életvitelem kialakításában is nagyon fontos a natúr anyagok jelenléte. Már fiatalon tudtam, hogy a fa, mint sokoldalú alapanyag a legjobb megoldás a kellemes környezet kialakítására. Szeretem az illatát, a tapintását és a sokszínűségét, amellett, hogy csodálatra méltó mennyi lehetőséget rejt magában egyedi ötleteink megvalósításához. Bárdos Iván vagyok, a gidaWORLD-termékek egyik létrehozója. A nagybetűs élet megkezdésekor szerencsésen cseppentem olyan kreatív színházi és filmes környezetbe, ahol szükségszerűen fejlődhetett találékonyságom és problémamegoldó képességem. Ennek, a jó kézügyességemnek és szakmai ismereteimnek köszönhetően egyenes út vezetett a rendezvények, kiállítások és egyedi dekorációk kivitelezéséhez. Mindez több mint 20 éve történt, de munkáim során, azóta is arra törekszem, hogy úgy készítem el azt, mintha saját részre készíteném, mert így hozható ki a legjobb eredmény, ami mindkét félből a maximális elégedettséget váltja ki. Sajnos a sport az életemnek sosem volt igazán szerves része, és ennek mindig éreztem a hiányát. Talán éppen ezért vagyok ma olyan büszke arra, hogy termékeinkkel úgy mozgathatjuk meg gyermekeinket, hogy az nemcsak játék és szórakozás, hanem magában hordozza a természet melegségét és szeretetét is.

Kedvenc projektjeink

Két kis álom vált valóra

A BabaMama kiállításon találkoztunk, ahol beszélgettünk, megismertük egymást és közösen kitaláltuk, hogy mi lenne a legjobb az ikrek számára. Felmértük a szobát, kicsit módosítottunk és pontosítottuk a méreteket, majd elkészültek a végleges tervek. Aztán legyártottuk és beépítettük! A 2,5 éves ikreknek egy igazán izgalmas gyerekszobát alakítottunk ki! Mivel Anya még a gyerekkel alszik el, egy teljes értékű, mindennapi használatra alkalmas 3. ágyat is tartalmaz az összeállítás. A 2 gyerkőcnek sok játéka van, így kellett a mindent is elnyelő fiók és a gyerekek kedvence, a bunki. Természetesen a híd, a mászófal, a torony, a hinta sem maradt ki az összeállításból, sőt a mászóbirodalom a zászló felhúzására alkalmas hercegnős zászlót és egy kukkert is kapott.

Én is egyedit szeretnék

Elégedett ügyfeleink

Bárdosi Sándor és Bárdosi Ildi

Amióta megépült nálunk a mászóbirodalom, a gyerekek gyakorlatilag minden este különböző útvonalakat találnak ki, hogyan jussanak az ágyba 🙂
Öröm látni, hogy mennyire élvezik a mozgás és a játék lehetőségét a szobájukban, és persze az is nagyon menő, hogy szuper modern és vagány berendezést kapott a gyerekszoba!
Ha szeretnéd, hogy Gyermeked is aktívan töltse a szabadidejét, vagy kevesebbet képernyőzzön, vagy időjárás függetlenül ki tudjon kapcsolódni otthon, akkor keresd meg Te is a gidaWORLD Csapatát, hogy Nektek is gyönyörű mászóbirodalmat építsenek.

Kovács Judit – Pécs

Először csak egy mászófalra gondoltunk kisiskolás gyerekeinknek, de aztán megismertük Gabit és Ivánt 🙂 Az ő szuper ötleteiknek hála egy sokkal komplexebb, élményekkel teli mászóbirodalom épült két nagylányunknak, amit nap, mint nap élvezettel használnak, hintáznak, másznak és csúszdáznak, észrevétlenül erősítve és fejlesztve magukat. A közös munkában a távolság sem jelentett akadályt, Pécsre is gond nélkül telepítették a mászóbirodalmat Gabiék.

Bodák Anita – Süttő

Ha csak egy kósza gondolatod is támad, hogy jó lenne, ha lenne … ne habozz! Vedd fel a kapcsolatot Gabiékkal, és valóra váltják az álmod (és a gyermeked álmát is)!

Én csak azt bánom, hogy mikor 2 éve először lementettem a telefonomra egy képet a gidaWORLD mászóbirodalomról, nem rögtön email-t írtam, hanem vacilláltam. Azt hittem, hogy nem lesz kihasználva, azt hittem, hogy csak egy idény játék lesz a szobában, és gyakorlatilag onnantól kezdve, hogy beszerelésre került, nálunk nincs olyan nap, ami ne a birodalomban kezdődne, és ne a birodalomban érne véget. Ez töretlen az elmúlt fél évben, és bízom benne, hogy marad is! A kisfiam kis barátai szintén nagyon szeretik, és ügyesen, biztonsággal használják, amikor náluk vendégeskednek. 

Gabiék fantasztikusak! Nem egy gyár, nem futószalag! Ezeknek a játékoknak / eszközöknek élete van, energiája van, tele vannak gondoskodással, szeretettel. Türelemmel és nagy segítőkészséggel állnak rendelkezésre az első kapcsolatfelvételtől az átadásig, és azt gondolom nincs olyan átadott birodalom, amiről később ne kapnának megerősítést erről, hogy igen is érdemes volt a családok elköteleződése egy ilyen álom megrendelésére.

Végvári Zsófi – Budapest

Ivánt hosszú évek óta ismerem, így nem volt számomra kérdés, hogy precízen, igényesen, határidőre dolgoznak. Együtt terveztük meg a mászóbirodalmat és miután elkészült örömmel állapítottuk meg családilag, hogy pontosan olyan lett, amilyet szerettünk volna. Köszönjük szépen még egyszer, és még egyszer és még egyszer… 😊 !!

Keresztes Orsi – Budapest

Két kis álom vált valóra #gidaWORLD köszönjük szépen, a legeslegjobbak vagytok!

Jancsó Márta – Bécs

Olyan nagy öröm a szoba, hogy nem igaz!!! Ahogy örül és kacag a fiam minden pénz megért!  Nagyon hálás vagyok nektek, hogy nálunk megépítettétek ezt a csodát. Sokat kerestem a megoldást, hogy hogyan alakíthatnék ki a fiamnak egy aktív szobát, és szerencsére rátok találtam, innen Bécsből! Köszönöm a munkátokat, a rugalmasságotokat, a profizmusotokat és ezt a fantasztikus mászóbirodalmat. Biztos vagyok benne, hogy ez a születésnap, nem csak a fiamnak, de a meghívott apróságoknak is maradandó élménnyé vált, amit nektek köszönhetek.
Minden kisgyermekes családnak tiszta szívből ajánlom!

Klapka Dóri – Szekszárd

Gabi és Iván csodálatossá varázsolták a lányunk születésnapját. Mikor meglátta, egyszerűen szóhoz sem jutott…, persze a csend nem tartott sokáig 😊. Eleinte bátortalanul sétált a lengőhídon, de napról napra magabiztosabban, ügyesebben használja a mászóbirodalom minden szegletét. Köszönjük szépen a szuper munkátokat!!

Kós Zsanett – Gárdony

Igaz, hogy a házunk még nem készült el 😊, de a gyerekszobában már ott áll a mászóbirodalom! Köszönjük az abszolút rugalmas és önálló munkát és köszönjük, hogy míg mi távol vontunk, addig Ti szorgosan beépítettétek a mászóbirodalmat.
gidaWORLD – szuper CSAPAT vagytok!

Spergel Anett – Taksony

Nálunk MINDENKI imádja – még a cicánk is!
Köszönjük szépen a munkátokat, szuper játszószobát varázsoltatok nekünk!!

Kerényi Barbara – Biatorbágy

A legkisebb részletekre is figyelve elkészítették, ahogyan megálmodtam ❤️! Biztos vagyok benne, hogy a tulajdonosa IMÁDNI fogja!! Köszönjük szépen!

Bella Csenge Mikolt – Budapest

Nagyon köszönünk mindent, Andris imádja a szobáját, nem bírtam ki persze és megmutattam neki 😊.

Nagyon örülök a szobának, olyan jó Andris csillogó szemeit nézni ahogy használja. Alig várom, hogy a barátaival beszabaduljanak 😊
Kívánom, hogy, sok-sok gyerek legyen ilyen boldog mint Andris, amikor a szobájában van!

Bekő Kati – Budapest

Köszönjük szépen az elkészült új gyerekszobát, teljes a boldogság a kislányom részéről! (a baráti körében most messze mi vagyunk a legjobb fej szülők:)

Minden tökéletes volt a kivitelezés során is, gyorsan, pontosan, hibátlanul és a megbeszéltek szerint készült el minden, köszönjük még egyszer a fiúknak is.

Gratulálok a mászó birodalom kitalálásához, a munkátokhoz, szuper jól csináljátok, további sok sikert és megrendelést kívánok.

Somfai Krisztina – Budapest

Nálunk mindig rengeteg a gyerek 😊 – annak ellenére, hogy nekünk csak 1 fiúnk van.

Biztos vagyok benne, hogy mostantól, még több gyerkőc vendégeskedik majd nálunk – akiket imádok.

Köszönjük szépen ezt a hiper-szuper játszószoba kialakítást!

Farkas Eszter – Budapest

Ma reggel beszéltünk telefonon egy aprócska és jelenleg nagyon zsúfolt szoba megalkotásáról 😊

Trükkös a mi kis szobánk, mert egy nagy régi típusú radiátor és egy kívül húzódó fűtéscső is van, ami nem könnyíti meg a dolgokat, és a szoba nem egészen 8 m2.”
…..
Nagyon szépen köszönjük a profi munkát!! Szuper lett a kis szoba! Az, hogy a lépcsők tulajdonképpen fiókok – meg is oldották a villámgyors rendrakást!