Alfa Mászóborodalom


Beta mászóborodalom

Gamma Mászóbirodalom

Delta mászóbirodalom

Bővítmények

Delta mászóbirodalom

Testvérek számára kialakított emeletes ágy, önálló egységként falhoz rögzített mászóbirodalom leesésgátlóval, 2db ágyráccsal, matracok nélkül. Izgalmas formavilág, kötélhálóval védett felső fekvőfelület, egyedi elrendezés. Az emeleti stabil felülelt a bővítmények csatlakoztatásának lehetőségét szolgálja, melyekkel még egyedibbé varázsolható ez a birodalom is.

2db standard méretű (90x200cm) ágyat tartalmazó mászóbirodalom. Tartalmazza a mindennapi játékos mozgáshoz szükséges alapvető elemeket. (tornagyűrű, kötélhinta, mászóháló, mászóka, létra).

Ára: 438.000 Ft

Az ár tartalmazza az Áfát és a telepítés díját, de a szállítási költséget nem.

A szállítás költségéről itt tájékozódhatsz.

Mit tartalmaz a Delta mászóbirodalom?

4x9 cm-es gyalult, felületkezelt gerenda váz.

2db 90x200cm fekvőfelület ágyráccsal, matrac nélkül.

A mászóbirodalom 250cm teljes magasságú, 265cm/330 cm hosszú, de a túllógó elem nélkül is rendelhető, így csak 265cm hosszú, 110cm mély. A felső fekvőfelület 120 cm magasan helyezkedik el.

Az emelti ágyra való feljutást biztosító létra.

Tarzan mászóháló - 70*240cm fakeretbe rögzített mászóháló 16mm-es kötélből.

Mászóka, felületkezelt d=3,5cm átmérőjű bükkfa rudakkal, fenyő oladalakkal.

Testvéreknek ajánljuk szerettel.

A kinyúló elemre rögzített gyűrű és tányérhinta.

1db 70x180cm alapterületű, 8 cm vastag szivacsszőnyeg.

Szakszerű telepítés az ország bármely pontján.

Megrendelés menete

A kiválasztott termékkel kapcsolatban keress meg minket elérhetőségeink valamelyikén.
Amennyiben e-mail-ban keresel meg minket, maximum 2 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük azokat a részleteket, amik elengedhetetlenül fontosak számunkra ahhoz, hogy teljesíteni tudjuk a kérésed. Itt elsősorban a mászóbirodalom leendő környezete, annak méretei és anyagfajtái a fontosak. Milyen agyagok közé épül be? Milyen a padlóburkolat? Mennyi a belmagasság? Mik a rögzítési lehetőségek? Van-e ablak, csatlakozóaljzat, termosztát, radiátor, vagy bármilyen más fontos körülmény?

Ha minden felmerülő kérdést átbeszélünk, megkezdődhet a gyártás. A megbeszélt telepítési napot megelőzően 2 munkanappal, újra jelentkezünk, pontosítjuk a szállítás és beépítés időpontját. A telepítés 2-6 óra időtartamot vehet igénybe összetettségtől függően.

Ajánlatkéréshez használd az alábbi űrlapot, vagy keress minket egyéb elérhetőségeink valamelyikén.

Ajánlatkérés

Az Ajánlatkérésed elküldését követően 2 munkanapon belül keresni fogunk, hogy megbeszéljük a számodra legizgalmasabb lehetőségeket.

Gyakran ismételt kérdések

A legjobb, ha használod az üzenetküldő-ajánlatkérő szolgáltatásunkat ( kapcsolat ), vagy e-mailt írsz nekünk: hello@gidaworld.hu

A lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a szükséges részleteket. Nyugodtan oszd meg velünk inspirációs képeidet, ötleteidet – örömmel dolgozunk bármilyen komplex projekten!

A pontos gyártási idő függ a pillanatnyi leterheltségünktől, és a megrendelt termék fajtájától-összetettségétől is. Minden kedves megrendelőnket igyekszünk a lehető leghamarabb kiszolgálni, de a beépítés valós időpontját csak a személyes egyeztetések alkalmával tudjuk pontosan meghatározni.

Nem. Termékünkünket a biztonsági szempontok szem előtt tartása valamint a megfelelő rögzítőelemek beépítésének biztosítása miatt országszerte szakembereink építik be. Termékeink ára tartalmazza a helyszíni telepítést, azon felül már csak a szállítással kell számolnod.
Szállítási információk »

Termékeink kialakításánál törekszünk minél nagyobb részben a természetes-környezetbarát alapanyagok felhasználására. Környezettudatosságunknak megfelelően ahol lehetségest újrahasznosított elemeket is használunk. A felületkezelő anyagok kizárólag bababarát anyagok, csak nagymúltú, jó nevű gyártók termékeit használjuk.

A megrendelések nagy része nem szabványos megoldás. Mindenki szereti ha egyedivé varázsolhatja a környezetét. Küldd el vázlataidat, fényképeidet vagy rajzaidat – örömmel segítünk megtalálni a legjobb lehetőséget, amellyel sokáig örömet okozhatsz gyermekednek. Szívesen dolgozunk izgalmas terveken közösen, hogy összehozzuk a fantázia, a játék, a mozgás, és a realitások világát.

Természetesen van: a törvény által előírt 1 év.

Igen. Az Alfa termékünk kifejezetten ezt a célt szolgálja, igény esetén a Beta és Delta termékünk is kérhető ágy nélkül.

Igen. Fél évente a csavarkötéseket ellenőrizni kell, szükség esetén utánhúzni. Erre (amennyiben hozzájárulsz) automatikusan küldött e-mailban hívjuk fel figyelmed. Természetesen a karbantartást megrendelheted tőlünk is ennek részleteiről érdeklődj elérhetőségeinken ( kapcsolat ).

A legjobb, ha használja az üzenetküldő-megrendelő szolgáltatásunkat, (hivatkozás a levélküldőre) vagy e-mailt ír nekünk. A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a szükséges részleteket.  Nyugodtan ossza meg velünk inspirációs képeit, ötleteit – örömmel dolgozunk bármilyen komplex projekten!

a pontos gyártási idő függ a pillanatnyi leterheltségünktől, és a megrendelt termék fajtájától-összetettségétől is. Minden kedves megrendelőnket igyekszünk a lehető leghamarabb kiszolgálni, de a beépítés valós időpontját csak a személyes egyeztetések alkalmával tudjuk pontosan meghatározni.

Nem. Termékünkünket a biztonsági szempontok szem előtt tartása valamint a megfelelő rögzítőelemek beépítésének biztosítása miatt országszerte szakembereink építik be.Termékeink ára tartalmazza a helyszíni telepítést, azon felül már csak a szállítással kell számolnia.(hivatkozás a szállítási zónákhoz)

Termékeink kialakításánál törekszünk minél nagyobb részben a természetes-környezetbarát, alapanyagok felhasználására. Környezettudatosságunknak megfelelően ahol lehetségest ujrahasznosított elemeket is használunk. A felületkezelő anyagok kizárólag bababarát anyagok, csak nagymúltú, jó nevű gyártók termékeit használjuk.

A megrendelések nagyrésze nem szabványos megoldás. Mindenki szereti ha egyedivé varázsolhatja a környezetét. Küldje el vázlatait, fényképeit vagy rajzait – örömmel segítünk megtalálni a legjobb lehetőséget, amelyel sokáig örömet okozhat gyermekének. Szívesen dolgozunk izgalmas terveken közösen, hogy összehozzuk a fantázia, a játék, a mozgás, és a realitások világát.

A megrendelések nagyrésze nem szabványos megoldás. Mindenki szereti ha egyedivé varázsolhatja a környezetét. Küldje el vázlatait, fényképeit vagy rajzait – örömmel segítünk megtalálni a legjobb lehetőséget, amelyel sokáig örömet okozhat gyermekének. Szívesen dolgozunk izgalmas terveken közösen, hogy összehozzuk a fantázia, a játék, a mozgás, és a realitások világát.

Igen. A modell1 és a modell2 termékeink kifejezetten ezt a célt szolgálják.

Igen. Fél évente a csavarkötéseket ellenőrizni kell, szükség esetén utánhúzni. Erre (amennyiben hozzájárul) autómatikusan küldött e-mailban híjuk fel figyelmét. Természetesen a karbantartást megrendelheti tőlünk is ennek részleteiről érdeklődjön elérhetőségeinken.