Alfa Mászóborodalom


Beta mászóborodalom

Gamma Mászóbirodalom

Delta mászóbirodalom

Bővítmények

Delta mászóbirodalom

Közös szobában vannak a tesók??

Ágyakkal van tele a szoba?

Kevés a mozgástér?

Itt a megoldás: gidaWORLD Delta mászóbirodalom – ahol mindkét szinten alvófelület van kialakítva ágyráccsal (matrac nélkül), és mégis jut hely a mozgásra, játékra és kalandozásra is!  
Az alapszett tartalmazza a mászóhálót, tányérhintát, tornagyűrűt. Bővítményeinkkel a mászóbirodalom még izgalmasabbá varázsolható! Nézd meg a képeket és a videót, majd a termékek/ bővítményekre kattintva válassz kiegészítő elemet hozzá.

Hidd el, nincs olyan szoba, ahol ne tudnánk kialakítani egy izgalmas mászóbirodalmat!!
Minden mászóbirodalmat a szoba méreteihez igazodva gyártunk!
Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy segítsünk kialakítani a Neked megfelelő méretű mászóbirodalmat!

Napi 10 perces használattal, mozgásuk fejlődésében fantasztikus eredményeket érhetnek el a gyerekek, és nem utolsó sorban változatos játékélményt nyújt akár egyedül, de testvérekkel, barátokkal együtt történő kalandozás alkalmával is.

A Delta mászóbirodalmat 2-3 éves kortól ajánljuk

Nézd végig a mászóbirodalomban rejlő lehetőségeket!

Miért éri meg?

  • Ingyenes és korlátlan konzultáció
  • ingyenes tervezés
  • Egyedi kivitelezés a Te szobádhoz!
  • Ingyenes beépítés!
  • Korlátlan élmény, mesés álmok! 🙂

Kérj ajánlatot!

Mit tartalmaz a Delta mászóbirodalom?

4x9 cm-es gyalult, felületkezelt gerenda váz.

2db 90x200cm fekvőfelület ágyráccsal, matrac nélkül.

A mászóbirodalom 250cm teljes magasságú, 265cm/330 cm hosszú, de a túllógó elem nélkül is rendelhető, így csak 265cm hosszú, 110cm mély. A felső fekvőfelület 120 cm magasan helyezkedik el.

Az emelti ágyra való feljutást biztosító létra.

Tarzan mászóháló - 70*240cm fakeretbe rögzített mászóháló 16mm-es kötélből.

Mászóka, felületkezelt d=3,5cm átmérőjű bükkfa rudakkal, fenyő oladalakkal.

Testvéreknek ajánljuk szerettel.

A kinyúló elemre rögzített gyűrű és tányérhinta.

Szakszerű telepítés az ország bármely pontján.

Mozgás, öröm, spor, móka és fantasztikus élmények!

Megrendelés menete

A kiválasztott termékkel kapcsolatban keress meg minket elérhetőségeink valamelyikén.
Amennyiben e-mail-ban keresel meg minket, maximum 2 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük azokat a részleteket, amik elengedhetetlenül fontosak számunkra ahhoz, hogy teljesíteni tudjuk a kérésed. Itt elsősorban a mászóbirodalom leendő környezete, annak méretei és anyagfajtái a fontosak. Milyen agyagok közé épül be? Milyen a padlóburkolat? Mennyi a belmagasság? Mik a rögzítési lehetőségek? Van-e ablak, csatlakozóaljzat, termosztát, radiátor, vagy bármilyen más fontos körülmény?

Ha minden felmerülő kérdést átbeszélünk, megkezdődhet a gyártás. A megbeszélt telepítési napot megelőzően 2 munkanappal, újra jelentkezünk, pontosítjuk a szállítás és beépítés időpontját. A telepítés 2-6 óra időtartamot vehet igénybe összetettségtől függően.

Ajánlatkéréshez használd az alábbi űrlapot, vagy keress minket egyéb elérhetőségeink valamelyikén.

Ajánlatkérés

Az Ajánlatkérésed elküldését követően 2 munkanapon belül keresni fogunk, hogy megbeszéljük a számodra legizgalmasabb lehetőségeket.

Gyakran ismételt kérdések

A legjobb, ha használod az üzenetküldő-ajánlatkérő szolgáltatásunkat ( kapcsolat ), vagy e-mailt írsz nekünk: hello@gidaworld.hu

A lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a szükséges részleteket. Nyugodtan oszd meg velünk inspirációs képeidet, ötleteidet – örömmel dolgozunk bármilyen komplex projekten!

A pontos gyártási idő függ a pillanatnyi leterheltségünktől, és a megrendelt termék fajtájától-összetettségétől is. Minden kedves megrendelőnket igyekszünk a lehető leghamarabb kiszolgálni, de a beépítés valós időpontját csak a személyes egyeztetések alkalmával tudjuk pontosan meghatározni.

Nem. Termékünkünket a biztonsági szempontok szem előtt tartása valamint a megfelelő rögzítőelemek beépítésének biztosítása miatt országszerte szakembereink építik be. Termékeink ára tartalmazza a helyszíni telepítést, azon felül már csak a szállítással kell számolnod.
Szállítási információk »

Termékeink kialakításánál törekszünk minél nagyobb részben a természetes-környezetbarát alapanyagok felhasználására. Környezettudatosságunknak megfelelően ahol lehetségest újrahasznosított elemeket is használunk. A felületkezelő anyagok kizárólag bababarát anyagok, csak nagymúltú, jó nevű gyártók termékeit használjuk.

A megrendelések nagy része nem szabványos megoldás. Mindenki szereti ha egyedivé varázsolhatja a környezetét. Küldd el vázlataidat, fényképeidet vagy rajzaidat – örömmel segítünk megtalálni a legjobb lehetőséget, amellyel sokáig örömet okozhatsz gyermekednek. Szívesen dolgozunk izgalmas terveken közösen, hogy összehozzuk a fantázia, a játék, a mozgás, és a realitások világát.

Természetesen van: a törvény által előírt 1 év.

Igen. Az Alfa termékünk kifejezetten ezt a célt szolgálja, igény esetén a Beta és Delta termékünk is kérhető ágy nélkül.

Igen. Fél évente a csavarkötéseket ellenőrizni kell, szükség esetén utánhúzni. Erre (amennyiben hozzájárulsz) automatikusan küldött e-mailban hívjuk fel figyelmed. Természetesen a karbantartást megrendelheted tőlünk is ennek részleteiről érdeklődj elérhetőségeinken ( kapcsolat ).

A legjobb, ha használja az üzenetküldő-megrendelő szolgáltatásunkat, (hivatkozás a levélküldőre) vagy e-mailt ír nekünk. A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a szükséges részleteket.  Nyugodtan ossza meg velünk inspirációs képeit, ötleteit – örömmel dolgozunk bármilyen komplex projekten!

a pontos gyártási idő függ a pillanatnyi leterheltségünktől, és a megrendelt termék fajtájától-összetettségétől is. Minden kedves megrendelőnket igyekszünk a lehető leghamarabb kiszolgálni, de a beépítés valós időpontját csak a személyes egyeztetések alkalmával tudjuk pontosan meghatározni.

Nem. Termékünkünket a biztonsági szempontok szem előtt tartása valamint a megfelelő rögzítőelemek beépítésének biztosítása miatt országszerte szakembereink építik be.Termékeink ára tartalmazza a helyszíni telepítést, azon felül már csak a szállítással kell számolnia.(hivatkozás a szállítási zónákhoz)

Termékeink kialakításánál törekszünk minél nagyobb részben a természetes-környezetbarát, alapanyagok felhasználására. Környezettudatosságunknak megfelelően ahol lehetségest ujrahasznosított elemeket is használunk. A felületkezelő anyagok kizárólag bababarát anyagok, csak nagymúltú, jó nevű gyártók termékeit használjuk.

A megrendelések nagyrésze nem szabványos megoldás. Mindenki szereti ha egyedivé varázsolhatja a környezetét. Küldje el vázlatait, fényképeit vagy rajzait – örömmel segítünk megtalálni a legjobb lehetőséget, amelyel sokáig örömet okozhat gyermekének. Szívesen dolgozunk izgalmas terveken közösen, hogy összehozzuk a fantázia, a játék, a mozgás, és a realitások világát.

A megrendelések nagyrésze nem szabványos megoldás. Mindenki szereti ha egyedivé varázsolhatja a környezetét. Küldje el vázlatait, fényképeit vagy rajzait – örömmel segítünk megtalálni a legjobb lehetőséget, amelyel sokáig örömet okozhat gyermekének. Szívesen dolgozunk izgalmas terveken közösen, hogy összehozzuk a fantázia, a játék, a mozgás, és a realitások világát.

Igen. A modell1 és a modell2 termékeink kifejezetten ezt a célt szolgálják.

Igen. Fél évente a csavarkötéseket ellenőrizni kell, szükség esetén utánhúzni. Erre (amennyiben hozzájárul) autómatikusan küldött e-mailban híjuk fel figyelmét. Természetesen a karbantartást megrendelheti tőlünk is ennek részleteiről érdeklődjön elérhetőségeinken.